Ofte stillede spørgsmål

Formålet med BE HEARD-forsøget er at se, om forsøgslægemidlet, kaldet bimekizumab, er effektivt og tåles godt hos mennesker med moderat til svær hidradenitis suppurativa.

Hvis du vil vide mere om tilmelding, kan du besøge siden ”Kan jeg deltage?”. Hvis du opfylder de centrale forsøgskriterier, kan du kontakte et lokalt forsøgscenter. Personalet på forsøgscentret vil drøfte detaljerne i forsøget med dig og vil også stille dig en række medicinske spørgsmål for at se, om du er berettiget til at deltage.

Før du deltager i et klinisk forskningsforsøg, kan det være en god ide at diskutere det med personer tæt på dig. Din læge kan f.eks. tilbyde lægelig rådgivning, og din familie og dine venner kan komme med deres holdninger til din beslutning. Du kan også diskutere din deltagelse med en patientstøttegruppe eller med andre patienter, som tidligere har deltaget i klinisk forskning.

Nej. Kliniske forsøg yder kortsigtet pleje, der er specifik for forsøget i den periode, forsøget pågår. Kliniske forskningsforsøg yder ikke langvarig primær sundhedspleje. Ved forsøgets afslutning vil du igen modtage fuld pleje som normalt hos din normale læge.

Alle former for forsøgslægemidler og forsøgsrelateret pleje stilles til rådighed uden omkostninger for dig.

Forsøgscentrene er placeret over hele verden.

Bimekizumab er et forsøgslægemiddel, der er udviklet til hidradenitis suppurativa. Bimekizumab indgives ved subkutan (under huden) injektion.

Dine personligt identificerbare oplysninger (f.eks. navn og adresse) vil ikke være tilgængelige for nogen, der ikke er direkte knyttet til disse kliniske forsøg, undtagen med din tilladelse eller som påkrævet ved lov.

Alle oplysninger, der indhentes fra disse kliniske forsøg, kan bruges til at offentliggøre resultater. Disse oplysninger vil dog kun blive kombineret med andre deltagerdata og kan ikke bruges til at identificere en given deltager.

Sponsoren for disse kliniske forsøg vil ikke have adgang til nogen personligt identificerbare oplysninger, der indsendes via dette websted, uden din tilladelse.