Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

WEBSITETS PRIVATLIVSPOLITIK 

Denne privatlivspolitik gælder for BE HEARD-studiets website, som er udviklet og vedligeholdes af Parexel International. Du er ansvarlig for at læse hele denne privatlivspolitik igennem omhyggeligt. Denne privatlivspolitik beskriver de informationer, vi indsamler om dig, og hvordan vi sikrer dine personoplysninger og holder dem fortrolige. 

Parexel er klar over, at dit privatliv er vigtigt for dig. De informationer, vi indsamler om dig fra BE HEARD-studiets website, vil blive opbevaret og anvendt i overensstemmelse med denne privatlivspolitik samt gældende love, regler og bestemmelser.

Når du giver os dine personoplysninger (som defineret herunder), inklusive personlige helbredsoplysninger (som defineret herunder), giver du dit samtykke til indsamling og brug af alle oplysninger i overensstemmelse med ovenstående formål og denne privatlivspolitik.

Henvisning til “Parexel” betyder Parexel International Corporation, inklusive alle virksomheder kontrolleret af Parexel International Corporation (f.eks. et datterselskab af Parexel International Corporation). Parexel kan dele informationer med sine datterselskaber, og disse informationer vil blive beskyttet i overensstemmelse med betingelserne i denne privatlivspolitik. 

INFORMATIONER VI INDSAMLER 

Hvis du bruger vores website uden at udfylde et spørgeskema, er de eneste informationer vi indsamler de informationer, der indsamles via brugen af såkaldte cookies (som defineret herunder) eller weblogs (som defineret herunder) eller IP-adresse (som defineret herunder).

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger, der indsamles via et spørgeskema, er oplysninger, der kan spores tilbage til en person. Personlige helbredsoplysninger er en kombination af dine personoplysninger og kendte helbredskarakteristika. Hvis du f.eks. angiver, at du har en bestemt sygdom eller lidelse, vil disse informationer, når de kombineres med dit navn, blive til personlige helbredsoplysninger. Personoplysninger inkluderer f.eks. dit navn, din adresse, telefonnummer, e-mailadresse, personnummer, fødselsdato og alle andre informationer, der er knyttet til disse identificerende informationer.  

I forbindelse med BE HEARD-studiets website vil vi kun indsamle personoplysninger, inklusive personlige helbredsoplysninger, efter vi har indhentet dit samtykke. 

Vi vil bruge personoplysningerne og de personlige helbredsoplysninger, du giver os, til at afgøre, om du er egnet til at deltage i studiet. Du er ansvarlig for at sørge for, at du giver Parexel nøjagtige personoplysninger og nøjagtige personlige helbredsoplysninger. Unøjagtige oplysninger vil gøre det vanskeligere for os at afgøre, om du er kvalificeret til at deltage i BE HEARD-studiet.

Du kan se en del af BE HEARD-studiets website uden at afgive personlysninger, men disse oplysninger er dog nødvendige for at komme i betragtning til deltagelse i det kliniske forsøg.

COOKIES

Vi indsamler grundlæggende data om din brug af vores website gennem brug af cookies. En cookie er en stump information, som vores server sender til din webbrowser, når du går ind på BE HEARD-studiets website. Hver computer, som får adgang til BE HEARD-studiets website, får tildelt en særskilt cookie af Parexel. Cookies kan gemme mange former for data. Cookies kan bruges til at hjælpe os med at analysere brugen af BE HEARD-studiets website eller til at begrænse brugen af websitet, så mindreårige ikke kan få adgang. Vi knytter ikke grundlæggende data fra cookies til personoplysninger uden din tilladelse, og vi bruger ikke cookies til at indsamle eller gemme dine personlige helbredsoplysninger.

De fleste browseres software kan indstilles til at afvise alle cookies. Du bedes dog bemærke, at nogle dele af BE HEARD-studiets website muligvis ikke vil fungere korrekt, hvis du afviser cookies.

IP-ADRESSER

Vi vil muligvis også modtage IP-adresser via den normale drift af vores website. En IP-adresse er et nummer, som du får tildelt af din internetudbyder, så du kan få adgang til internettet. Selvom vi modtager IP-adresser, bruger vi dem ikke til at identificere dig personligt, og vi videregiver dem heller ikke til andre.

WEBLOGFILER 

Parexel bruger standard-weblogfiler, der registrerer grundlæggende data om dit besøg på BE HEARD-studiets website, f.eks. dato og klokkeslæt for besøget, de viste sider på BE HEARD-studiets website under besøget og din internetudbyders domænenavn.

Vi har normalt ikke til hensigt at identificere individuelle personer fra weblogfiler. Vi kan dog bruge weblogfiler til at identificere en person, som vi mistænker for at forsøge at skade BE HEARD-studiets website eller benytte sitet på en måde, der ikke er godkendt. Vi vil muligvis dele vores weblogfiler med retshåndhævende myndigheder, hvis vi mener, at computersikkerheden eller relaterede love er blevet overtrådt eller brudt. Vi kan desuden dele vores weblogfiler (som ikke indeholder nogen personoplysninger) med vores partnere for bedre at hjælpe dem med at designe deres websites til kliniske forsøg.

GOOGLE ANALYTICS

Dette website benytter Google Analytics, som er en webanalysetjeneste fra Google, Inc. (“Google”), der bruger cookies til at hjælpe webteamet med at analysere, hvordan brugere benytter sitet. De informationer, der genereres af cookies om din brug af websitet (inklusive din IP-adresse), vil blive sendt til og lagret af Google inden for rammerne af deres privatlivspolitik:

Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl

Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men bemærk venligst, at hvis du gør det, vil du muligvis ikke være i stand til at bruge alle websitets funktioner. Ved at bruge dette website giver du dit samtykke til, at Google behandler dine informationer på den måde og til de formål, der er beskrevet ovenfor.

SAMLEDE DATA  

Vi vil kombinere de informationer, du oplyser, med informationer fra andre besøgende på BE HEARD-studiets website med det formål at oprette samlede data, som ikke indeholder nogen entydigt identificerende informationer. Vi vil dele disse samlede data med sponsoren af BE HEARD-studiet og/eller dennes konsulenter. Vi vil lejlighedsvist analysere disse samlede data og bruge de opnåede informationer til at  forbedre BE HEARD-studiets website. Vi vil muligvis også dele disse samlede data med vores partnere for at hjælpe dem med at designe deres websites til kliniske forsøg.

BØRN 

Vi bestræber os 100 % på at beskytte børns personlige oplysninger. Hverken Parexel eller dets tjenester er designet eller beregnet til at tiltrække børn under 16 år. Vi indsamler ikke personoplysninger om nogen person, som vi ved med sikkerhed er under 16 år.

DATASIKKERHED

Vi opretholder hensigtsmæssige tekniske, fysiske og organisatoriske procedurer til sikring af personoplysninger og personlige helbredsoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling og/eller mod utilsigtet tab, ændring, offentliggørelse eller adgang.

BRUG OG VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER 

Vi vil ikke bruge eller offentliggøre personoplysninger eller personlige helbredsoplysninger fra brugere af BE HEARD-studiets website til noget andet formål end de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Hvis denne brug ændres på noget tidspunkt, vil vi opdatere privatlivspolitikken på BE HEARD-studiets website. Vi bruger og offentliggør kun data fra brugere på følgende måder:

  • KOMMUNIKATION MED HENSYN TIL HENVISNING TIL STUDIET OG/ELLER PRÆKVALIFIKATION
    Parexel vil bruge personoplysninger til at følge op på din prækvalifikation til BE HEARD-studiet med det kliniske studiecenter.
  • DELING AF INFORMATION MED KLINISKE STUDIECENTRE
    Vi vil muligvis videresende personoplysninger og personlige helbredsoplysninger til BE HEARD-studiecentret, der står for det kliniske studie af interesse.
  • REPRÆSENTANTER OG TJENESTEUDBYDERE
    Vi ansætter af og til andre virksomheder og personer til at udføre funktioner på vores vegne. De har muligvis brug for adgang til dine personlige oplysninger for at kunne udføre deres funktioner.

DELING AF INFORMATION MED TREDJEPARTER

Vi kan blive bedt om at offentliggøre personoplysninger og personlige helbredsoplysninger for at overholde en lov eller forordning eller på foranledning af en dommerkendelse, en vidnestævning eller en retsafgørelse. I tilfælde af, at vi er juridisk tvunget til at offentliggøre dine personoplysninger eller dine personlige helbredsoplysninger til en tredjepart, vil vi forsøge at underrette dig, medmindre det ville være i strid med loven eller retsafgørelsen. Offentliggørelse af disse oplysninger kan også være relevant for at beskytte vores juridiske rettigheder, for at beskytte sikkerheden og integriteten af BE HEARD-studiets website, for at tage forholdsregler mod ansvar eller i nødsituationer, hvor fysisk sikkerhed anses for at være i fare. Disse former for offentliggørelse forekommer sandsynligvis ikke, men vi ønsker, at du skal være klar over, at de er mulige.

LINKS TIL ANDRE WEBSITES

BE HEARD-studiets website kan indeholde links til andre websites. Vi vil informere dig om eventuelle links gennem et pop op-vindue med oplysninger om det website, som du bliver videreført til. Husk venligst på, at når du opretter adgang til andre parters websites (hvad enten det sker via links på vores website eller på anden vis), kontrollerer vi ikke, hvad der sker på disse websites. Du bør altid tjekke det pågældende websites privatlivspolitik for at være sikker på, at du ved, hvordan udbyderen af dette website vil indsamle informationer om dig, og hvad udbyderen af det pågældende website vil bruge disse informationer til.

RISICI VED DATAOVERFØRSEL VIA INTERNETTET

Vi er klar over, at ingen dataoverførsel via internettet nogensinde er 100 % sikker eller fejlfri. Det er dit ansvar at sikre, at den computer, du bruger, er tilstrækkeligt sikret og beskyttet mod malware, trojanske heste, computervirusser og ormeprogrammer. Uden tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger på en computer er der en risiko for, at de informationer, du oplyser, kan blive offentliggjort til uautoriserede tredjeparter. På lignende vis er der altid en vis risiko for, at en uautoriseret tredjepart kan finde en vej uden om vores sikkerhedssystemer, på trods af Parexels bestræbelse på at beskytte dine personoplysninger og dine personlige helbredsoplysninger, eller at overførslerne af dine informationer over internettet kan blive opsnappet af andre. 

BESKED OM ÆNDRINGER

Efterhånden som persondataloven ændres kan det være nødvendigt at revidere eller opdatere vore privatlivspolitik uden varsel. Du kan se, om denne privatlivspolitik er blevet revideret siden dit sidste besøg ved at se beskrivelsen af “sidst opdateret” nederst på denne side. Med din brug af vores website accepterer du betingelserne i den reviderede privatlivspolitik, og du bør derfor regelmæssigt gennemse privatlivspolitikken for at sikre, at du er klar over disse betingelser. Du bedes udskrive, gemme og opbevare en kopi af privatlivspolitikken (og af alle reviderede versioner) til orientering.

ADGANGSRETTIGHEDER

Parexel tilbyder dig rimelig adgang til dine personoplysninger og dine personlige helbredsoplysninger, som vi opbevarer om dig. Med forbehold for eventuelle lovmæssige krav har du en rimelig mulighed for at korrigere, ændre eller slette informationer, der ikke er korrekte. Det gør du ved at rette henvendelse til kontakten herunder i forbindelse med privatlivspolitik.

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER OG PERSONLIGE HELBREDSOPLYSNINGER

Vi vil kun opbevare personoplysninger og personlige helbredsoplysninger så længe det er påkrævet af lovgivningen, eller så længe det er nødvendigt til de angivne formål. Vi vil slette personoplysninger og personlige helbredsoplysninger, når disse data ikke længere er nødvendige og, i alle tilfælde, efter den maksimale opbevaringstidsperiode er nået i henhold til loven.

KONTAKT I FORBINDELSE MED PRIVATLIVSPOLITIKKEN Spørgsmål eller kommentarer vedrørende denne privatlivspolitik eller vores procedurer skal sendes til:

Parexel International
195 West Street
Waltham, MA 02451
United States of America
sarah.breithaupt@parexel.com

YDERLIGERE INFORMATION TIL BORGERE I DET EUROPÆISKE ØKONOMISKE SAMARBEJDSOMRÅDE (EØS)

Meddelelser, forespørgsler og anmodninger om udøvelse af oplysningsrettigheder (f.eks. adgang til data) eller klager i henhold til EU’s Generelle forordning om databeskyttelse (Europakommissions forordning 2016/679 eller GDPR) kan desuden rettes til Parexels databeskyttelsesansvarlige, pr. brev til Parexel International GmbH, EU Data Protection Officer / Datenschutzbeauftragter, Am Bahnhof Westend 15, D-14059 Berlin, Tyskland, eller via e-mail til EU_DPO@Parexel.com.

Inden for det europæiske økonomiske samarbejdsområde har den enkelte ret til i henhold til lovgivningen at klage over den måde, hvorpå dennes oplysninger håndteres, til en tilsynsmyndighed (databeskyttelsesmyndighed), der er ansvarlig for overholdelsen af GDPR. En liste over alle EU-tilsynsmyndigheder er tilgængelig på EU Kommissionens website: 

http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm

FORBEHOLDELSE AF RETTIGHEDER:

Parexel forbeholder sig retten til at dele informationer om en person som påkrævet af loven eller på anmodning fra statslige myndigheder med fornøden fuldmagt.